Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Παράρτημα 3 για τον "Άνδρα των Ρόδων"

Σύστημα μαγείας των Σακούρ:

Νταόσμ= Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας τον ακολουθούν όσοι έχουν γεννηθεί με μάτια γάτας και με μια νταοϊστική καρδιά όπου εκεί συσσωρεύεται μια χρυσή ενέργεια που ονομάζεται ντάο. Με την κατάλληλη εκπαίδευση μπορούν να διοχετεύσουν το ντάο σε ένα μαγικό όπλο, κυρίως σπαθί που έχει φτιαχτεί ειδικά για τον καθένα από αυτούς. Έπειτα από αρκετά χρόνια εκπαίδευσης μπορούν να φτάσουν στο σημείο να ελέγχουν το μαγικό τους όπλο νοητά κάνοντας το να αιωρείται και να έχει δική του βούληση καθώς τα μαγικά όπλα που έχουν εμποτιστεί για αρκετούς αιώνες με ντάο μπορούν να δημιουργήσουν μια μορφή σαν φάντασμα με νόηση και αισθήματα ώστε να προστατεύουν καλύτερα τον κάτοχο τους. Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας πιστεύεται πως ιδρύθηκε από τον θεό Ζεν Λαν.

Γιν/Γιανκ= Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας το ακολουθούν όσοι έχουν γεννηθεί με ροζ πέταλα δράκου που είναι μαλακά σαν άνθη κερασιάς. Αντί για νταοϊστική καρδιά έχουν δύο μικρότερους θύλακες, τον γιν και τον γιανκ όπου εκεί συσσωρεύεται μια λεύκη και μια μαύρη ενέργεια αντίστοιχα. Αν τα άτομα εκπαιδευτούν σωστά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γιν για να ελέγξουν άγρια ζώα και φυτά για να επιτεθούν σε κάποιον εχθρό ή να τους βοηθήσουν και το γιάνγκ για να ξυπνήσουν τους νεκρούς και τα πνεύματα για να κάνουν το θέλημα τους. Οι πιο δυνατοί μάγοι του συγκεκριμένου μονοπατιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα και τα δύο είδη ενέργειας τους για να αναστήσουν έναν νεκρό που έχει αγνή καρδιά. Σε όλη τους όμως την ζωή μπορούν να αναστήσουν μόνο ένα άτομο καθώς έπειτα από την ανάμειξη των ενεργειών τους οι θύλακες του γιν και του γιανκ ενώνονται δημιουργώντας την δαιμονική καρδιά που είναι ασταθής. Στην καλύτερη περίπτωση το άτομο παθαίνει κρίσεις συσσωρευμένης ενέργειας που απελευθερώνεται ανεξέλεγκτα από το σώμα του. Στην χειρότερη μπορεί ακόμα και να πεθάνει καθώς η δαιμονική καρδιά καταστρέφεται σκοτώνοντας τον μάγο. Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας ιδρύθηκε από την περίεργη θεότητα δράκος Λιν Χουάν.

Το Μονοπάτι του Τραγουδιού= Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας το ακολουθούν όσοι έχουν γεννηθεί με κέρατα κινέζικου δράκου. Τα άτομα αυτά έχουν μέσα τους την Μελωδία, ένα είδος ροζ ενέργειας που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να δώσει μαγικές ιδιότητες σε ένα μουσικό όργανο. Οι μαθητευόμενοι του μονοπατιού αυτού μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μια μελωδία, «Το τραγούδι του ποταμού» η οποία μπορεί να θεραπεύσει τους ίδιους και όσους βρίσκονται σε ακτίνα μισού μέτρου. Οι πιο εκπαιδευμένοι γνωρίζουν αρκετές μαγικές μελωδίες οι οποίες χρειάζονται περισσότερη ενέργεια. Για να μπορέσουν να αποκτήσουν την απαραίτητη ενέργεια δεσμεύονται με ένα μαγικό μουσικό όργανο το οποίο κατασκευάζεται ειδικά για τον καθένα τους ξεχωριστά καθώς δεσμεύεται με την μοναδική ενέργεια που έχει ο καθένας. Λέγεται ότι τα μουσικά όργανα των ποιο δυνατών μάγων του συγκεκριμένου μονοπατιού έχουν δικιά τους βούληση και παίζουν μόνα τους την μελωδία που χρειάζεται ο χρήστης τους αρκεί να σκεφτεί ή να πει τον τίτλο της. Τα μαγικά όργανα που χρησιμοποιούνται είναι τα φλάουτα, τα έρχου, τα κουδούνια, τα γκογκ και τα γκίτζιν που είναι ένα μουσικό όργανο που μοιάζει με την κινέζικη μορφή του σαντουριού. Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας ιδρύθηκε από την θεά Ντουάν Λιν.

Μοντέα= Το συγκεκριμένο μονοπάτι μαγείας το ακολουθούν όσοι έχουν γεννηθεί και με τα τρία χαρακτηριστικά μαγείας. Εκπαιδεύονται για να γίνουν οι ιερείς των Σακούρ ενώ οι πέντε πιο δυνατοί ιερείς συντάσσουν τους Φύλακες του Ουράνιου Δράκου. Οι αρχιερείς είναι οι μόνοι που δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ασύστολα την ενέργεια που βρίσκεται στην Ουράνια καρδιά τους πάνω από δύο φορές την ημέρα για να προβλέπουν την μοίρα των πιστών καθώς είναι τόσο δυνατοί που κινδυνεύει να διαταραχθεί η ισορροπία του σύμπαντος. Αν κάποιος αρχιερέας κάνει το λάθος και χρησιμοποιήσει πάρα πάνω από δύο φορές την ενέργεια της Ουράνιας καρδιάς του τότε για να επέλθει ξανά η ισορροπία τυφλώνεται για μια εβδομάδα. Το συγκεκριμένο μονοπάτι ιδρύθηκε από τον θεό Σεν Ζιάνγκ.

©07/08/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Άνδρας των Ρόδων (Κεφάλαιο 3, Μέρος 2)

  Μόλις ξεστόμισε την ερώτηση του μια αμήχανη ησυχία απλώθηκε μέσα στον χώρο. Ο μικρός πιστεύοντας πως δεν τον άκουσαν όλο αθωότητα άνοιξε τ...